ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΩΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΩΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Απλός, ευγενής και δοτικός  πάντα ο Τέρης Χρυσός με ολους τους ανθρώπους
Γενναιόδωρος προς τούς συναδέλφους του. Τους οποίους  στηρίζει με αγάπη, κατανόηση και απόλυτη αλληλεγγύη. Κάτι που πραγματικά σπανίζει σ’αυτούς τους χώρους.

Μαρτυρώντας  πόσο γεμάτος ειναι από δόξα. Πόσο χορτάτος από την δίκαιη αναγνώρισή του. Και βέβαια πόσο σίγουρος για τις φωνητικές δυνατότητες και την τεχνική του αρτιότητα, ώστε  να μπορεί με την αγάπη που τον διακρίνει, να τις μεταλαμπαδεύει στους νεώτερους του.

Στο σημαντικό δρώμενο τέχνης και πολιτισμού της ΑRT WAY  στο οποίο εγινε η παρουσίαση της βιογραφίας του στο πολιτιστικό κέντρο  της Νέας Ερυθραίας ο Τέρυς Χρυσός  τραγούδησε ντουέτο με την αγαπημένη φίλη του ταλαντούχα τραγουδίστρια, Μαριλένα Φωκά  τραγούδια που είχαν  επιλέξει, να λένε  παλαιότερα στις κοινές  επιτυχημένες  εμφανίσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριλένα, εχει τραγουδήσει στο παρελθόν με τον διεθνούς φήμης βαρύτονο ερμηνευτή, της Λυρικής Σκηνής, τον αξεπέραστο Τζων Μοδινό που την θεωρούσε εξαιρετικό ταλέντο.Εχει παίξει στο κινηματογράφο και στο θέατρο  με επιτυχία ενώ  τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στον εικαστικό χώρο και στην αγιογραφία εχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από επιφανείς ιστορικούς τέχνης,επαίνους και βραβεύσεις. 
Επίσης έχει τραγουδήσει μεγάλες  επιτυχίες με άξιολογους ερμηνευτές του τραγουδιού 
Δισκογραφικά ο Τέρης και η Μαριλένα έχουν παρουσιάσει συνθέσεις του βετεράνου συνθέτη,αειθαλή στο χρόνο Κώστα Ξενάκη. Τραγούδια υπέροχα με την μαγευτική ενορχήστρωση που αριστοτεχνικά συντόνισε ο  ταλαντούχος Κώστας Ξενάκης στην οποία με τις αισθαντικές φωνές τους  κατευθείαν, άγγιξαν τη ψυχή του κοινού.!!!!!!!!!!

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ερυθραία, η Μαριλένα  που είναι επίσης προσωπογράφος παρουσίασε  το εικαστικό πορτραίτο του Τέρυ Χρυσού για το οποίο μιλησε με εξαιρετικά λόγια ο θεωρητικός -ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς.
Για το βιβλιο ''Τέρης Χρυσός-μια ζωή σαν παραμύθι'' που παρουσιάστηκε μίλησαν ο συγγραφέας του Πάνος Καλουδάς και ο εκδότης του Δημήτρης Αρναούτης.
Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε  το μαέστρο Γιώργο Κριμιζάκη,την εικαστικό Θάλεια Μαγδαληνού,το τραγουδιστή Νίκο Τζαβάρα, τον  Ηλία Ταμουρατζή, τον γέροντα Χριστοφόρο, τον Πάνο Κούβαρη,το συνθέτη Κώστα Ξενάκη ,τον τραγουδιστή Τάσο Κουνέλη και πολλοί άλλοι.

Ζητήστε τα τραγούδια του Τέρη και της Μαριλένας, να τα ακούσετε.

Πραγματικά αξίζει.!!!!!!!!!!

Μαρία Καρρά

(ΠΗΓΉ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ)