ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

Σαν προφητική φαντάζει τώρα η ταινία  μικρού μήκους ΠΡΟΣEYXH του βραβευμένου σκηνοθέτη Θανάση Νεοφώτιστου αφού  η πλοκή του σεναρίου μαζί με τους φόβους μας  επιβεβαιώθηκαν  με τον πλέον φρικτό τρόπο. Ένα νέο παιδί , φοιτητής της γαλακτοκομικής  σχολής Ιωαννίνων , ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεσε θύμα εκφοβισμού, bulling, για να χρησιμοποιήσουμε και τον διεθνή όρο που έχει επικρατήσει για αυτό το αποτρόπαιο κοινωνικό φαινόμενο και έφτασε σε σημείο να χάσει τη ζωή του. Να χαιρετήσουμε με τον δέοντα  σεβασμό την κίνηση κάποιων παιδιών  που γίνεται τώρα  στο διαδίκτυο, και μεταξύ αυτών  του ταλαντούχου ηθοποιού  Κωνσταντίνου Λαγού, που συμμετείχε στην ταινία  ΠΡΟΣΕΥΧΗ, για την κίνηση που στοχεύει στη μετονομασία της σχολής σε Βαγγέλης Γιακουμάκης . Παραθέτουμε επίσης από τη σελίδα κάποιες απόψεις παιδιών για το θέμα .Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σαν κοινωνία για την μνήμη του νεκρού.

(ΠΗΓΗ σελίδα  F/B Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων “Βαγγέλης Γιακουμάκης”)

Lina LowBap Psychaki

Mar 18th, 9:49am.
Μπράβο σε αυτή τη σκέψη...Να δικαιωθεί η ψυχούλα αυτού του αγγέλου και να ζεί μέσα από την μετονομασία της σχολής. Μην σφραγίσουμε ακόμα μια φορά τα χείλη μας. Ας ελπίσουμε το όνομα του να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη μιζέρια που όλοι ζούμε. Είμαι 23 χρονών και φοβάμαι ακόμα και τον αέρα που αναπνέω..Πόσα ακόμα αδέρφια μου πρέπει να χαθούν για να σταματήσει αυτός πόλεμος που βιώνουμε καθημερινά παντού? Είναι υποχρέωση όλων μας (γνωστοί και άγνωστοι, σαν ΆΝΘΡΩΠΟΙ) να κρατήσουμε στη μνήμη μας το Βαγγέλη μέσα απο τη σχολή. Και θλίβομαι ακόμα περισσότερο που βλέπω ανθρώπους να ζητούν εκδίκηση με θυμό και μανία! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΑΚΡΗ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΣΒΗΣΕ! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!

 

Marina Gavraki

Mar 18th, 9:58am.
τωρα που θα φυγει απο την επικαιροτητα ειναι η σειρα μας τωρα δεν πρεπει να μεινουμε στα λογια τωρα πρεπει να δρασουμε.ολοι μαζι μπορουμε καλυτερα..ας ειναι το τελευταιο θυμα ο Βαγγελης.

 

 

 

Krinio Siori
Mar 18th, 9:18am
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ,,,,,,,,,ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,,,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ,,,,,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΙΛΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ,,,ΜΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ,,,,,,,,,,,,,,,ΣΤΗΛΕ ΜΝΜ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,,,,,,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,,,

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Ο σκηνοθέτης της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Θανάσης Νεοφώτιστος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λαγός

Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης