ΠΑΣΧΑΛINΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

H soprano Δέσποινα Τσολάκη με την αγιογράφο Μαριλένα Φωκά και τον θεωρητικό -ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά

Μια πανδαισία ήχων και χρωμάτων απόλαυσε το κοινό το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη του δήμου Αθηναίων.στα πλαίσια της διοργάνωσης των Πασχαλινών εκδηλώσεων του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), με πρόεδρο τον κ. Χρήστο
Τεντόμα,. Η σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη  ερμήνευσε Ύμνους, Προσευχές και Άριες από όλο τον κόσμο δημιουργώντας μια κατανυκτική ατμόσφαιρα.  Στην εκδήλωση τραγούδησαν επίσης  η χορωδία Ανθολόγιο , ο  Κύριλλος Παπαδόπουλος και  ο Βασίλης  Ασημακόπουλος, ενώ στο πιάνο ο συνόδευσε ο  Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο  γνωστός και έμπειρος διοργανωτής και εικαστικός Chris Petridis που έχει αναλάβει με επιτυχία μια σειρά αξιόλογων events . Mαζί με την συγγραφέα -ηθοποιό Μαίρη Γκαζιάνη διάβασαν αποσπάσματα από τη Βίβλο. Η αγιογράφος -εικαστικός Μαριλένα Φωκά και ο εικαστικός -αγιογράφος Κωνσταντίνος Βερούτης έδωσαν  τις  δημιουργίες τους , την Παναγία του Καζάντης κ. Φωκά , βραβευμένη εικόνα Ρωσικής τεχνοτροπίας και τον Ιησού Χριστό του κ. Βερούτη για   την βραδιά της εκδήλωσης. Παρευρεθήκαν μεταξύ άλλων ο θεωρητικός και ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς , η εικαστικός Θάλεια Μαγδαληνού, η γλύπτρια Ελένη Τσέγκα, κ.α.

H Δέσποινα Τσολάκη ερμηνεύει το Ave Maria

Η  Μαίρη Γκαζιάνη

Κωνσταντίνος Βερούτης, Δέσποινα Τσολάκη , Chris Petridis

O ΚύριλΛος Παπαδόπουλος

Αναμνηστική φωτογραφία

Νίκος Καματερός